Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mi az amire azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi az amire azt mondjátok, hogy ez volt életetek legjobb szopása?

Figyelt kérdés
Mit és hogyan csinált a nő, amire azt mondjátok, hogy ez igen. 😊 Tudom hogy mindenkinek más jön be, de hátha tanulok valami újat.
2020. ápr. 11. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Katolikus papok a legjobbak benne

Csoda, szerintem oktatják náluk.

Mindenkinek ajánlom

Nem tudom mi a technikájuk én csak élvezem

2020. ápr. 11. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

mély, nyálas

f

2020. ápr. 11. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szűk szájjal, bő nyállal, fogazás mentesen. Játsszon a herekkel is, kapja be, szívogassa, markolássza finoman. Először csak húzza végig a nyelvével alul a farkam, majd kezdjen körkörösen a makkon játszani, csókolgassa, nyalogassa, aztán vegye be csak a makkot mozgatva kicsit, utána pedig nyelje be, ameddig tudja és kezdje szopni. Kezet csak néha hasznàljon, sok lány erőlteti, pedig isteni, ha csak szájjal, kéz nélkül szopja. Az rasegitesnek jó, ha keményebben akarja csinálni, hogy közben veri is. Imádom, ha a nyelv hegyével nyalogatja, izgatja a fitymafékemet, ugyanott ujjbeggyel masszírozza, simogatja. Röviden ilyesmi.
2020. ápr. 11. 23:30
 14/14 anonim válasza:
100%

A barátnőm, aki egyébként is szeretett szopni, nekidöntött a falnak és úgy szopta a farkam, hogy Ő guggolt!

Frenetikus volt!

A lábaim szó szerint citeráztak!

Nehezen tudtam állva maradni!

2020. máj. 11. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!