Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Ha egy lánnyal rég beszélgetek és ilyesmi témáról is napi szinten...
És lenne rá egy alkalmas hogy össze jöjjön a szex vele de még 15 éves és szűz ti benne lennétek?
2020. ápr. 11. 21:57
1/6 anonim válasza:
Ha mind a ketten benne vagytok, úgy érzitek hogy itt az idő, és testileg, lelkileg fel vagytok rá készülve, akkor miért is ne?
4/6 anonim válasza:
Én voltam ilyen korú lánnyal, amikor én is annyi voltam, de így 30+-ban, nagyon nem érnék hozzá.
F
5/6 anonim válasza:
14 év felett legális... Ha nem ítélem fogyatékosnak a csajt, és bejövünk egymásnak, én így 21 évesen is simán megdugnám. Nem fogok itt álszenteskedni... A korosztálya úgyis sokkal alacsonyabb szex kultúrával rendelkezik mint én, egy nálam idősebb pedig esélyes, hogy nem finomkodna vele. Én világéletemben gyengéd és figyelmes voltam, szóval még jól is járna velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!