Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti adtatok már szexet férfinak úgy, hogy az nem adott nektek semmit?
Figyelt kérdés
Tehát nem adott nektek pénzt,nem vett nektek semmit, legfeljebb valami apróságot,mégis lefeküdtetek vele.Vagy úgy nem?Valamit villantania kellett?Valami olyasmit ami nem olcsó mulatság,vagy pedig először annyi apróságot kellett adnia,ami végül már egy nagyobb értéknek volt megfelelő,mivel sok kicsi sokra megy.Tehát a sok kicsi vagy a kevés nagy után lett csak szex.2020. ápr. 11. 12:00
21/22 anonim válasza:
Kèrdező: Nèha vesz csokit. Meg èn is neki. Nem azért fekszem le vele, mert néha ad rám 300 ft-ot, hogy csokit vegyen. Hanem azért mert jó vele, mert szeretem.
13 voltam
22/22 anonim válasza:
Basszus, férjemnek ma csináltam egy jó nagy nyuszicsomagot a kedvenc nasijaiból. Számon is kérem rajta reggel, hogy nem volt szex utána 🤦♀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!