Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/24 anonim 

válasza:

Semmilyen kuki nem kell. Nem kisfiúval akarom csinálni. Páromnak csupasz farka van, de előtte akikkel jártam, azoknak szőrös volt. Akkor úgy voltam vele mindegy, de mióta voltam csupasszal is, így arra szavaznék. A férfiak nem akarnak punci szőrt köpdösni, hát én sem here szőrt. Ápoltabb, izgatóbb látvány számomra a csupasz.
Több, mint 30, de még nem 40 / N
23/24 anonim 

válasza:

Exem nekem is Csubi volt, férjem csupasz. Jobban élvezem csupaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!