Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Titeket mi izgat az anális szexben?
Azok válaszoljanak akiket izgat...
Őszintén, az egy + izgalmi faktor, ha a lány nem élvezi, enyhe fájdalmat és/vagy kellemetlenséget okoztok neki?
"Őszintén, az egy + izgalmi faktor, ha a lány nem élvezi, enyhe fájdalmat és/vagy kellemetlenséget okoztok neki?"
Nekem ez egyáltalán nem izgalmi faktor, hanem inkább lehangoló lenne. Akinek ez izgató az elég beteg.
Én magam nem vagyok nagy anál mániás, ha nem szeretné a partnerem akkor gond nélkül lemondanék róla. Azt nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mi izgató benne, de talán a változatosság és az, hogy szűkebb tud lenni, mint a punci. De alapvetően én azt mondom, hogy a puncitól nincsen jobb. Ezen kívül van pár fantáziám ehhez kapcsolódóan de ennyi.
"Nekem ez egyáltalán nem izgalmi faktor, hanem inkább lehangoló lenne. Akinek ez izgató az elég beteg."
És mi van akkor, ha a hölgy is pont a fájdalmat és azt az enyhe alárendeltséget élvezi esetleg, ami a szituációból fakad?
Ezt is betegesnek tartod/tartjátok?
(csak kérdezem)
Izgat hogy más,hogy szűkebb.Amikor látom a lány arcán hogy kellemetlen neki az még izgalmasabbá teszi,ha hangot is ad neki az maga a csúcs!
Ennek ellenére csak akkor csinálom ha ő is akarja, és ne gondoljátok hogy ez ellentmondás,mert nem az.44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!