Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz dolog lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz dolog lenne?

Figyelt kérdés
Egy lanyba nagyon beleszerettem eleinte ez forditva volt o akart nagyon de en nem foglalkoztam vele most meg fordult a kocka sajnos ugy tunik. Nagyon gaz lenne ha reszegen valami olyat irnek neki vagy szerelmet vallanek. Meg jobban "osszemennek" a szemeben? Ismerem magam ha sokat innek lehet sor kerulne ra ezert nem is nagyon merek inni most husvetkor. Szerintem gyavanak nezhetne, hogy szemtol szembe nem mertem megmondani de reszegen meg nagy a szam. Szerintetek is ti is igy ereznetek lanyok?
2020. ápr. 10. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ital oldja a gátlásaid ne rúgj be de azért dobj be pár felest de olyat ami nem erős illatú mint pl a pálesz. rá 2 orbit és egy adag tökösség majd csengess be hozzá. Egy levegővel mond meg neki h nagyon bánod h nem akartál vele kezdeni mikor ő akarta, de rájöttél h mekkora barom voltál és sajnálod, viszont most bármit megtennél érte, majd csókold meg hevesen. úgy h beremegjen a lába és jusson eszébe, hogy ő is akart téged. Ha látja valaki azal ne is törödj. Ha nem akkor max kikosaraz, az meg mindegy h cseten vagy élőben. Ha meg bejön akkor lehetsz a szemében a macsó aki becsenget, szerelmet vall majd lekapja
2020. ápr. 10. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért akarsz ehhez berúgni? A "fogadó" fél józan lesz, logikusan fog gondolkozni. Inkább ne arra spendírozz, hogy részegen szerelmet vallasz, hanem józanul próbáld a szimpátiáját elnyerni, feléleszteni benne a tüzet. Ha egyszer már sikerült, hátha ismét fog. Sok sikert :)
2020. ápr. 10. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Felre ertettetek, nem az a cel hogy reszegen elmondjam. Hanem epp ezert nem akarok most inni, hogy ne az legyen belole hogx messengere. Kiontom neki a szivem. Pedig az volt a terv hogy a banatomat alkoholba folytom holott nem szoktam nagyon inni.
2020. ápr. 10. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
A becsongetessel az a gond, hogy nem a kozelben lakik meg nem is tudom a cimet.
2020. ápr. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!