Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek egy idegennel?
"Szóval azt mondod hogy jó az ha az ember egy ketrecbe éli le az életet és nem próbál ki semmit"
Nem rossz szándékból mondják itt az emberek, amit. Felőlük azt csinálsz amit akarsz
Csak aztán mindenki sír itt, hogy "😭csak arra kellettem neki, kihasznált😭😭"
Még jönnek a "miért nem érdeklem őt, miután lefeküdtem vele?" kérdések.
12# Jaa.. hát akkor kalandozz
Csak mert az elején azt írtad, hogy nem egy éjszakát szeretnél
Fu©k logic :D
De ami nincs azt ne keresük benne
Aztán lesz itt sírás...
Ha rendes a srác, akkor hajrá. De ezt nem tudhatod. LEhet hogy egy suttyó aki a nőket használati tárgynak nézi és aszerint is méri az értéküket hogy mennyire használtak miközben ő a fél világot végigkúrta. Ezt nem tudhatod.
Az agyad felépített egy idilli képet. Az tetszik és nem a srác mégha a srác hasonlít is rá. Annyira nem ismerheted. Ha csak az kell hogy valaki lerendezzen akkor oké, de azt mondod neked több kell. Akkor nem árt kicsit megismerni a másikat emberileg...
35F
Lefeküdtünk
Hat igazából nem volt rossz csak rájöttem Hogy nem vagyok érte oda.. jó barátok leszünk mert megvolt az összhang csak nekem az az igazi kémia hiányzott... de nem bántam meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!