Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szokhatnék le a popsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokhatnék le a popsi ujjazásról?

Figyelt kérdés
Lány létemre nagyon szeretem ott ujjazni magam, nagyokat élvezek így. De félek, ha lesz párom, nem fogok majd tudni punciba elélvezni. Hogy tudnék leszokni a popsi ujjazásról?
2020. ápr. 9. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
első lépés a leszokáshoz az őszintéseg és hitelesség, valahogy próbáld meg bebizonyítani hogy nem vagy kamus és akkor tudunk itt segíteni neked ;)
2020. ápr. 9. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nem kell róla leszoknod :)

én is imádom popsiba, nem csak az ujjazást, mégis élvezem punciba is

19/l

2020. ápr. 9. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben is tudod ujjazni a popsid, amitől az orgazmusod is erősebb lesz. Aztán lehet fordítva is... :)
2020. ápr. 9. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Lovagló pózban majd megkéred a párod, hogy ujazza a popsid. Én sokkal keményebb vagyok ilyenkor, illetve nagyobbat élvezek.

Csak sajnos kevesen engedik.

Annyi lesz esetedben a különbség, hogy a pasi veszi át ezt a tevékenységet, amit eddig te végeztél.

2020. ápr. 9. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell róla leszoknod, főleg ha annyira élvezed. Puncival is nagyokat fogsz élvezni. Ha lesz párod, akkor kérd meg, hogy ujjazza a popsidat, miközben dugja a puncid vagy miközben nyal. :)
2020. ápr. 9. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Tudom hogy kamu, de ez nem zárja ki azt, hogy punciba nem élveznéd.
2020. ápr. 9. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarnál leszokni róla? Ja persze ha egy Jehova tanúi tag lesz a fickód akkor nagyon fel fog háborodni, a XXI. századi pasik viszont nem. Sőt mi több a többség még mást is be akar majd oda dugni nem az ujját :D

Ne leszokj róla, ha neked így jó. Inkább keress olyat aki elfogadja és moss előtte kezet (most amúgy is), vágd rövidre a körmöd hogy ne okozz sérülést és használj síkosítót, egészségedre! :)

2020. ápr. 9. 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát úgy, hogy ujjazom majd én helyetted :D

Na? Nem? :D Kár, azért egy próbát megért :D

2020. ápr. 9. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:

7 es

Nagyon mellé lőttél, tudnék én mesélni a Jehova Tanúíról milyen mocskosok ilyen téren. Inkább hagyjuk.

2020. ápr. 9. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Használj butt plugot!
2020. ápr. 11. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!