Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Lennétek alárendeltek egy tartós kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Gyakran kellene viszonzás nélkül szopnod, kényeztetned este egy keményebb nap után hogy belazuljak, cserébe ha jól csinálod és tényleg be tudsz annyira lazítani, hogy ki tudom magam pihenni, akkor te kapsz masszázst és simogatást és odafigyelő, kitartó nyalást.
Alapvetően viszont általában te lennél az én szolgám.
A kérdés inkább elméleti, kíváncsi vagyok, ki hogy áll hozzá.
2020. ápr. 9. 12:25
2/12 anonim válasza:
Rovid tavon sem. Tulajdonkeppen mi lenne benne a plane? Keresnek egy ferfit inkabb.
6/12 anonim válasza:
Elméletben - NEM. A BDSM nem így működik. Az, hogy afrecare-ként veted be amit leírtál még csak-csak belefér, de önmagában a legtöbb szubnak szerintem kevés lenne ennyi.
Javasolt oldalak: ashrak.hu tanulmányozd előtte a "szublelket".
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem BDSM-re gondoltam. A saját elképzeléseim jobban izgatnak.
2020. ápr. 9. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!