Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jó humorú, romantikus pasi bejönne nektek, azzal együtt, hogy pici a farka?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 20:23
11/14 anonim válasza:
Hiába vagy humoros, romantikus, jóképű, izmos, gazdag, ha a gatyádban nincs semmi használható, nekem nem kellesz. Pont.
12/14 anonim válasza:
Ha valaki úgy igazán a személyiségedbe szeret bele, nem a farkad miatt kellesz majd neki. Én legalábbis ezen a véleményen vagyok. Normális érzelmes kapcsolatban nem a méretek hozzák össze/szakítják szét a párocskákat, (a hancúrozás módja már beleszólhat de ezt egyszerűbb mondani mint hogy "baba én így nem, nem esik jól, megalázónak érzem ezt a fajtát" stb. Meg sokan hansználják ürügyként, ugyanis az sokan imádnak ilyen formában utólag is belerúgni az exükbe, mer' tudják hogy ez sérti a leginkább valaki férfiasságérzetét.
13/14 anonim válasza:
Szerinted hány nő fogja az ismerkedés során megkérdezni mekkora? Illetve hány hord vonalzót magánál hogy szex előtt megmérje?
A Férfibe szeretnek bele, a farkad már csak az ágyban kerül elő - amikorra már megvannak az érzések. Ha ott tudod is használni - az amúgy átlagos méreted - akkor okés, ha nem akkor meg nem okés, ilyen egyszerű.
14/14 anonim válasza:
Nem!
Azért sem, mert így kezdted a mondandódat. Ebből látszik, h önbizalomhiányos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!