Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek priviket kapni, még ha perverz is? Válaszoltok is rá?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 18:35
11/30 anonim válasza:
Én a normális üzenetekre mindig válaszolok, aztán mikor jön az, hogy lenne-e kedvem szexelni/szexchatelni/mutassam meg magam képen meztelenül onnantól kezdve nem írok vissza.
12/30 anonim válasza:
Én magát a privát üzenetküldési funkciót szeretem, de a ,,Lenne kedved ismerkedni?" típusú írományokat nem... Úgy kezdeményeznek beszélgetést, hogy írjak valamit magamról, de eszükbe se jut bemutatkozni, vagy az hogy a világ másik végén is lakhatok.
Az olyan üzenetek, ahol pl valaki megkérdezi, hogy milyen hosszú az intim szőrzetem, miután egy válaszomban leírtamm, hogy nem szőrtelenítem magam ott, még elmennek. Ott legalább van valami téma...
A perverzekkel eddig nem volt bajom. Az idiótákkal annál több.
(Elég sok lábfétisest, pisifétisest fogtam már ki, de azok közt is csak egy volt eddig gyökér.)
L
13/30 anonim válasza:
én szeretek bármilyet kapni, de csak nőktől
14/30 anonim válasza:
Ha normàlis vàlaszolok. De a legtöbb nem az.
L/23
15/30 anonim válasza:
Normálisan szeretek itt beszélgetni,de néha elkanyarodik 😀
18/30 LazyJones válasza:
Szeretek privit kapni, de ritkán szoktam. Perverzeket meg már egy jó ideje nem kaptam senkitől, bár amúgy is csak nőktől venném jó néven. Amúgy szoktam válaszolni kb. mindenre, amiben van bármi értelmes, vagy legalább összeszedett, a politika témakörből érkező anyázásokat meg inkább ignorálom :)
19/30 anonim válasza:
Én bevallom, kicsit szeretek szörnyülködni a perverzeken, de nagyon ritkán válaszolok. De néhány normális beszélgetésbe is belefutottam már.
20/30 anonim válasza:
Ha normális akkor válaszolok rá általában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!