Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Levezetnél odavissza 600km-t...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levezetnél odavissza 600km-t egy jó csajhoz szexelni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem valamit tud a csaj, hanem valamit nem tud a kérdező.
2020. ápr. 8. 18:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyszer befűztem egy csajt aki eljött hozzám busszal Esztergomból Kecskemétre. Valami netes portálon gabalyodtunk egymásba és képcsere meg szexchat lett a vége. Majd mondom megdugnálak csak nagyon de messze vagy. mondja benne lenne de nincs pénze lejönni. Megbeszltük h átutalom neki idefelé a busz árát és ka komoly lejön akkor vissza is fizetem, plusz nálam lakhat a hétvégén, kap ellátást stb. Egyszer csak megjelenik a kapuban (kapott cimet) egy 16éves (én akkor 18) fekete hajú kis szépség. Nem hittem a szememnek. 4 hónapos kapcsolat lett belőle :)
2020. ápr. 8. 18:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, találok közelebb is csajt, másrészt nincs jogsim.
2020. ápr. 8. 18:54
 14/17 mikeXxX ***** válasza:
Mentem már ki Bécsbe igen de azt nem tudta a lány hogy amúgy is mentem volna mert ott volt egy kis dolgom 😆! 40f
2020. ápr. 8. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Repulogep, szalloda, csaj vonatozzon a nagyvarosba.
2020. ápr. 8. 20:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezt az osszeget inkabb prostiná kifizetem

En valasztok sajat kedvemre kifizetem megteszi amit akarok meg en is es kesz. 600km uzemanyag ara az már azért pénz

Foleg hs csak egy ejszakas kaland

2020. ápr. 8. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Én már tettem ilyet, na jó nem volt 600, de több volt mint 500 km-er.

F

2020. ápr. 9. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!