Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
12 cm fölött nincs, aranyszabály. Örülök, h kicsi a pöccsöm így sok popót megtölthetek!
12/18 anonim válasza:
#11 nem hinném hogy ez méret függő lenne, főleg nem hosszméret. Esetleg ha nagyon vastag akkor. De úgy gondolom hogy mindenkinek más az igénye. Ha egy van rá igénye.
13/18 anonim válasza:
Ez egyén függő. Sokat számít a vastagság, a sok síkosító használat és az, hogyan bánsz a farkaddal.
14/18 anonim válasza:
Hülyével nincs anál - még annak sem aki amúgy kedveli.
15/18 anonim válasza:
12 centis méreteddel biztos sok nő leáll veled, főleg análra 😁😁😁 cigarettacsikk 😁
16/18 anonim válasza:
meglepődnél mennyi áll szóba velem kedves irigyem. De neked elég lesz a rudizás is hajrá
17/18 anonim válasza:
Nekem 15 cm, de eddig 2 nő popsijában járt még csak...
Pedig már jóval 30 felett volt dolgom nővel...
18/18 anonim válasza:
Szombaton egy 19/6-ossal dugtak meg. Élveztem. Egyből könnyen bement. Hozzá teszem előtte alapos beontes + magamba nyomtam sok síkositot. 38 passzív meleg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!