Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem tud kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem tud kielégíteni mit csináljak?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt és még mindig sokat szexelünk, napi 2 az átlag de valamikor az nekem nem elég és sokszor nem akar a szájával kényeztetni mert azt nem szereti csinálni. Nem szeretném megcsalni de neki nincs akkora szexuális igénye mint nekem. Próbáltam már beszélni vele de nem akar változtatni. Ezen kívül minden rendben van a kapcsolatunkkal. Mit csináljak?

2020. ápr. 8. 11:17
1 2
 11/11 orton ***** válasza:
100%

"Nem hiszek abban, hogy egy nonek csak ugy meg lehet hozni a kedvet."

Háááát...Meg lehet hozni..egy érintéssel, csókkal, online sms-ben, chaten gátlástalanul perverzkedve ha nyitott rá...de korántsem olyan egyszerű mint egy nőnek bármelyik férfivel. Ha nem ég alapvetően a nőnek magasan a szexuális hőfoka, akkor szélmalomharc és nem igazán férfias pedálozni a szexért...ergo még szárazabb is lesz a puncija. Meg tényleg, jó ez? Nem jobb olyan nővel akivel mindenben egyeztek?

Viszont van egy csomó nő, akit megdugsz rendesen, és két nap múlva ki van mint az állat és elég csak arra gondolnia mit csináltatok, már nedves.

2020. ápr. 12. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!