Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes lenne felajánlanom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne felajánlanom egy kufircolási lehetőséget ennek az egyedülálló anyának?

Figyelt kérdés
Két gyereke van az előző kapcsolatából, ami nekem sok. Úgy néz ki, hogy bejövök neki. Csak két hónapig volt barátnőm 39 évesen, ő is egyedülálló anya volt, de csak egy gyerekkel, azóta semmi, csak prostikhoz járok 3 havonta egyszer. Nem tudom, hogy szokás ez, fel kell ajánlani egy ilyen lehetőséget előre vagy csak simán megdugni és lelépni?

2020. ápr. 7. 21:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10: Kinek, ha nem egy egyedülálló anyának?
2020. ápr. 7. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Miért kellenél neki?

Attól, hogy egyedülálló, nem olyan kétségbe esett, mint te, akinek mindegy, csak nőből legyen.

Akkor előbb elmegy egy férfi prostihoz a minőségért.

"simán megdugni és lelépni"

Szóval megerőszakolnád? Mert ha még egy elfogadott ajánlat sem történik, csak az idézett rész, az bűncselekmény.

2020. ápr. 7. 22:09
 13/13 A kérdező kommentje:
#12: Miért ne? 10-es skálán vagyok kb 5-ös, az már egész jó. Szóval a férfiak kb fele csúnyább mint én, csak a többségük többet keres.
2020. ápr. 7. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!