Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első játékszeremet keresem magamnak. Ötlet, ajánlás? 22/L
Valakinek van valami tapasztalata? Esetleg tudsz ajánlani valami jót? Vagy képet csatolni?
Csikló izgató van? Ugy volt még eddig csak orgazmusom. Vagy van olyan ami segíti a hüvelyi orgazmust?
Köszi előre is
Vibrátor
De ha jól nézel ki itt a farkam!
Egy léghulkámos csiklóizgatót mindenképp ajánlok. Én a Vágyaim .hu-rol rendelte. 6000Ft körül volt
Illetve egy Mini G-pontos vibri ezt pedig a Szexshop69 oldaláról 1000 Ft alatt nagyon szeretem mind kettőt.
26N
Van olyan cucc ami szívogatja a csiklód, közben a másik fele benn rezeg... Van amikor csak kívül berregek vele van amikor a szívogatós részét használom, miközben a másik vége benn van.
Szerintem írtó jó. Hasonlít a womanizerre (keress rá), csak kicsit olcsóbb verzió.
Barátomtól kaptam, sokat utazik, hogy legyen mivel szórakoznom mikor nincs itthon.
Volt már több féle kis cuccom, de azóta csak ezt használom, mert a rezgős része is bőven jobb minőségű mint bármelyiké és sokszor elég, ha csak azzal piszkálom a csiklóm.
Amúgy sem kézzel, sem sima dildóval nem tudok elmenni, vagy férfiember kell hozzá, vagy atomberregő :)
Na szóval ezt merem bátran ajánlani :)
Csajok! Itt vagyok én!
Én jobb vagyok mint egy mű farok! En tőlem hatalmasat élveznétek!!!
Nehéz konkrét terméket ajánlani, mert nem tudjuk milyen a szexualitásod, mennyire erős ingereket szeretnél.
Válassz állítható erősségűt, először csak valami egyszerű kivitelűt. Ha vége a járványnak akkor menj be egy shopba és kérd meg az eladót mutassa meg (egyes shopokban van is 1-2 kirakva mintaként, meg tudod tapogatni, bekapcsolni, megnézni hogyan-miként rezeg).
A hüvelyi orgazmus titka, hogy elengeded magad és "ráérzel" - de ha nem sikerül akkor se ess kétségbe. Nem mindenkinek megy, de attól még lehet teljes szexuális életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!