Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy méret esetén milyen póz javasolt elsőre?
Figyelt kérdés
Eddig átlagos méretű férfiakkal voltam együtt. De most kilátásban van valaki, akinek nagyobb(20). Megosztottam vele az aggodalmam, hogy félek a fájdalomtól stb..Mondta, hogy akkor én irányítok, úgy lesz ahogy akarom. Nem akarom már tovább feszegetni nála ezt a témát, mert ciki lenne. Tudtok ötleteket adni?
25/L
2020. ápr. 6. 22:47
1/8 anonim 

válasza:

Kutyus semmiképp sem ajánlatos elsőre, ilettve ha igen, akkor óvatosan.
De amúgy pl nyeregbe cowgirl...! 🐴🐴🤭
F
2/8 A kérdező kommentje:
Lovaglóban nem megy nagyon mélyre?
2020. ápr. 6. 23:01
3/8 anonim 

válasza:

Hát figyi, azért mérd meg neki, mert az a 20 a legtöbb esetben 16-17 lesz a végére.
4/8 anonim 

válasza:

Szerintem elsőre legyen a pasi felül max megkéred hogy csak fokozatos óvatossággal tegye beléd nyugi én is voltam már ilyen cipőben az elején még kicsit kellemetlen de hidd el utána nagyon fogod élvezni még ha keményen is fogja csinálni
5/8 anonim 

válasza:

Lovaglóban, de irányítod a dolgot. 👌
#1-es voltam.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2020. ápr. 6. 23:56
7/8 anonim 

válasza:

Lovagló szokott a legjobb lenni iletve minden póz ahol te irányítasz és nem kell félni jól fog esni csak több legyen az előjáték .
+1-2 centit minden esetben le kell vonni abból amit mondanak,fiúk mindig nagyobbat mondanak
20l
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2020. ápr. 7. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!