Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Kicsi vagy nagy mellbimbó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kicsi vagy nagy mellbimbó?

Figyelt kérdés

Nekem szerintem eléggé kicsi mellbimbóim vannak, ami rengeteget vesz az önbizalmamból.

Nektek kicsi vagy nagy tetszik? (képet is küldhettek egy ideálisról)

2020. ápr. 6. 02:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyik.
2020. ápr. 6. 12:40
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Csak a kicsi.

Esztétikus.

Ez a nagy mellbimbó olyan állatias, és az imádata is az.

Az, hogy a nagy mell szép, annyi erővel a teheneket is imádhatnánk a tőgyük miatt.

Valahol belénk nevelték ezt az állatias gondolkodást.

Mindenesetre nekem csakis a kis mellbimbójú lányok rúgnak egyáltalán labdába.

23/ffi

2020. ápr. 6. 13:13
 23/23 anonim ***** válasza:

Bocsássátok meg nekem, de had reagáljam le a #22-es válaszát.

Kicsi - Nagy teljesen mindegy, okozzon a játszó feleknek örömet (mindegyik játszó félnek).

"Ez a nagy mellbimbó olyan állatias, és az imádata is az." Noss rossz hírem van és noha nagyon sok ember nem ért velem egyet, az Ember az egyik legnagyobb állat. A szexualitás pedig egy alap ösztönünk. Az én véleményem az hogy életkoronként változik a meglátásunk.

10+ évesként már az is vágykeltő volt ha egy lány rám nézett

20+ ként már kellett a meztelen test látványa

30+ ként már látom a részleteket

Természetesen tudunk uralkodni az ösztönön, azonban az én ösztönöm azt súgja ha meglátok egy nagy bimbó udvarral rendelkező hölgyet, hogy bizonyára jó genetikával rendelkezik az utódok megfelelő táplálásához. Így számomra már vonzóbb a nagy udvarral rendelkező cickók, de ez nem azt jelenti hogy ne tetszene pici mell pici bimbóval, vagy nagy mell pici bimbóval.

Ez a gondolkodás nem belénk nevelve van, hanem a genetikánkban kódolva. Amire a rengeteg bennünket körülvevő reklám is épít - mellesleg.

A kérdésre kitérve:

Nem tudom hány éves vagy, fog e még változnia tested, feltételezem hogy még úgy 17- 22 körül. A helyzet az, hogy akinek nagy bimbót adtak az ősei annak a pici tetszik, picit szeretne, akinek picit, az meg nagyot szeretne.

A legfontosabb, hogy találd meg önmagad, ismerd ki a tested minden szegletét, mi és hogyan esik jól, legyél tisztába magaddal.

Miközben ezzel leszel elfoglalva, biztos hogy bele botlasz olyan személybe, - lehet hogy többe is- aki epekedve várja tőled azt az információt, amit te magadról megtanultál addig, hogy megtanulhasson mindent rólad. Én úgy gondolom, ez az alapja egy boldog párkapcsolatnak.

egy kis közhely:

Magad ismerd meg, Ne akarj megfelelni másnak, és Mindenkinek meg fogsz felelni.

32 F

2020. ápr. 21. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!