Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki sokat poénkodik a szexről,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki sokat poénkodik a szexről, annak hiánya lehet vagy csak folyton a szex jár az eszében?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 01:22
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Én ilyen vagyok és inkább csak folyton valami perverz jut eszembe mindenről. De csak poénkodni szeretek meg incselkedni semmi többet nem kell belegondolni ( pl hogy szexelni akarok az illetővel)

N

2020. ápr. 6. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
1-es szépen körülirta a felnőttkori szűzribiskedés jelenségét
2020. ápr. 6. 01:28
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
#2 tekintve hogy fogalmad sincs mit és hogy szoktam mondani elég undorító a megjegyzésed. Téged minősít..
2020. ápr. 6. 01:31
 4/9 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Nagyapám mondogatta, hogy nem beszél folyton sz@rásról, akinek nincs vele gondja. Később az élet sokszor igazolta Őt.
2020. ápr. 6. 04:29
 5/9 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Igen, a gyakori ilyen vicceskedés, szóképek szexhiányra, problémára utalnak
2020. ápr. 6. 06:12
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Én sokat szexelek, de nincsen hiányom... Csupán csak az jár a fejemben.
2020. ápr. 6. 06:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy inkább más az orientációja, csak így leplezi.
2020. ápr. 6. 07:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Infantilis
2020. ápr. 6. 11:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom, aki sokat poénkodott a szexről, és a vele töltött idő után egyszerűen nekem is erre állt rá az agyam, azóta magamtól is ilyen vagyok, az illetővel már nem is tartom a kapcsolatot. Egyébként kielégítő a szexuális életem, ezzel nincs gond. Azt nem tudom, hogy mi a normális idő, amit egy átlag ember a szexről való gondolkodással tölt, lehet, hogy az én eszem valamivel többet jár a dolgon, mint az átlag. Szerintem ez csak egy specifikus fajta humorérzék. Homofób, hímsoviniszta, rasszista vicceket is szoktam mondani, pedig biszex vagyok, nő, és nincs bajom a feketékkel. Csak ilyen a humorérzéke néhány embernek.
2020. ápr. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!