Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, orálnál meddig szoktátok bekapni a péniszt?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 16:51
1/14 anonim válasza:
barátomé csak félig tudom öklendezés nélkül, de neki ez is elegendő
3/14 anonim válasza:
Csak akkor mélytorkozok ha megkér.
4/14 anonim válasza:
Én is kb csak félig, ahhoz már nagyon kell erőlködnöm hogy menjen háromnegyedig is.
5/14 anonim válasza:
Baratomnak kb 18 centis, es nagyjabol megy 12 centiig. Ha tovabb eroltetnem, mar oklendezes lenne belole. Parszor be tudom kapni az egeszet, de az hogy folyamatosan addig szopjam az kizart. De neki ez is kielegito, sot.. :D
18l
6/14 anonim válasza:
Ameddig kényelmes. Nem kínzom magam feleslegesen, ha a csücskét nyalogatom, az is elég hatékony tud lenni. A páromnak most olyan 1/3-ig-félig tudom benyelni kényelmesen, a többit kézzel kompenzálom.
7/14 anonim válasza:
péniszméretétől és pasiigényétől függ
8/14 anonim válasza:
Nekem 6-8 centi ami kényelmes de ez is vastagság függő. 37/N
9/14 anonim válasza:
Ameddig kényelmes, mostani páromnak a felénél kicsit több megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!