Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miket csinálnátok, ha egy napig láthatatlanok lehetnétek?
Figyelt kérdés
Az szerintem kb. egyértelmű, h a pasik mit, de a hölgyekre is kiváncsi lennék.2020. ápr. 5. 10:32
1/4 anonim válasza:
Most azt várod hogy azt írjuk hogy meglesnénk meztelenül a pasikat? Kösz nem, nem kell láthatatlannak lennem ahhoz hogy pasit lássak meztelenül...
Amúgy annyi bankot, ékszerüzletet rabolnék ki amennyit csak tudok egy nap alatt utána meg vígan élnék:D
2/4 A kérdező kommentje:
Nem várok semmit, pont azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi vagyok. Oké, szóval te ezt csinálnád, megértem
2020. ápr. 5. 10:47
3/4 anonim válasza:
Nem értem a kategóriát. Ha csak egy napig lennék láthatatlan nem pazarolnám az időmet arra hogy pasikat kukkoljak. Én is pénzt szereznék.
4/4 anonim válasza:
Én is az anyagi javak szerzésével kezdeném. Emellett a 24 órába biztos beleférne az is, hogy elmenjek megnézni a kiszemelt pasi mivel tölti az idejét, hol lakik stb. Bár az, hogy láthatatlan vagyok, az nem jelenti azt, hogy bárhova be is juthatok, de ha az ajtónál állnék, előbb vagy utóbb csak kinyitná valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!