Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejonnek a "jeghideg tekintetu" "jeghegy" elerhetetlen nok, de kik azok akik valojaban megkapjak oket?!?
Figyelt kérdés
Vegulis mind1csak ne legyen randa az a ferfitarsam mert ez azert kicseszes a sorstol...2020. ápr. 3. 20:05
11/19 A kérdező kommentje:
de ezt olyan jól leírtad mégegyszer el kellett olvasnom;)
2020. ápr. 4. 12:02
12/19 A kérdező kommentje:
Felek h egy belterjes garda iranyitja a kerdesek s valaszok felet (vmi iranyito garda nagy kivetitojen megjelennek a kerdesek...)amit olvasni hallani akarunk...ha meg nem, irany az orvos amibol most amugyis hiany van...igy mukodik?!?
2020. ápr. 5. 14:34
13/19 anonim válasza:
Nekem igen. Volt is hasonló storym. Azt gondoltam sosem vesz észre, sőt..... Aztán csak összejött, ekkor jöttem rá, hogy bárki fel tud szedni bárkit....
14/19 anonim válasza:
Kérdező, neked tényleg orvos kell. Vagy csak részeg vagy. De ez a hiperaktív, folyamat én magam pörgök és írogatok a saját kérdésemhez, mint egy 14 éves kis zavart csitri teljesen kaotikusan nagyon nincs rendben. Amit itt láttatsz magadból, az nem csak egy "ice cold Michelle Pfeiffer-nek" nem jönne be, de egy másik normális lánynak se.
15/19 A kérdező kommentje:
Bocs hogy a eszmefuttatásommal bárkit is terhektem
2020. ápr. 7. 08:24
16/19 A kérdező kommentje:
Tudtommal normálisan talajon állok.a
2020. ápr. 7. 08:25
17/19 A kérdező kommentje:
igazából egy sajátos gyönyört ad az egésznek ez a megszerehetetlenség megkaphatatlanság-ezt már sikerült versbe is foglalni...csúcspont-megengedés-őrület-köszönet-örök szerelem.
2020. ápr. 7. 11:46
18/19 anonim válasza:
Kemény meló! Talán egy következő életben megenyhülnek! Szerintem még nem fedezték fel hogy nőnek születtek!
19/19 anonim válasza:
A jéghideg viselkedés valójában egy máz, egy felvett manír, amivel védekeznek a számukra érdektelen férfiak ostroma ellen. A valódi énjüket csak azoknak mutatják meg, akik közel állnak hozzájuk. Szó sincs róla, hogy ne tudnák megélni a nőiességüket, csak nem fontos a számukra, hogy mindenkinek mutogassák, nem cicáznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!