Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelyi orgazmust elérni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi orgazmust elérni miért olyan nehéz?

Figyelt kérdés
16 éves korom óta nem vagyok szűz mégis a mostani 23 éves fejemmel sincs hüvelyi orgazmusom. Csiklóval megy teljesen de hüvelyben nem. Próbáltam mindent. Voltam szerelemből és kalandból is pasiv. G pontos vibrátort is vettem de semmi. Nem érzek semmit. Normális ez? 23/N

2020. ápr. 3. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy ne kezdj idegeskedni miatta és, hogy ne érezd magad rosszul emiatt. Mert egyrészt nem a te hibád, másrészt a csiklói orgazmus és orgazmus, sőt. :)
2020. ápr. 4. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek volt talán 2-3-szor az elmúlt 1évben. Én is szeretném, hogy többször legyen neki, de nagyon nehéz elérni.

Megfelelő hangulatban kell, hogy legyen és nagyon keményen kell csinálnom, hosszabb ideig, hogy legyen neki. Talán a szög is számít vagy a ciklus ideje, nehéz megmondani.

Csiklósan ellenben pár perc alatt elmegy és análisan is elég könnyen szokott.

Ő azt mondja mindegyik más érzés.

2020. ápr. 4. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!