Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most hogy válságot jósolnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy válságot jósolnak, olcsóbbak lesznek a rosszlányok tarifái is?

Figyelt kérdés
Én nagyon remélem, elég drága némelyik.
2020. ápr. 3. 12:36
1 2
 1/11 fegya ***** válasza:
100%
Félő hogy nem,hisz egy csomó bevételtől esnek el!Azért nem mind rabló!
2020. ápr. 3. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelentősen nem fog változni az árlista.

Gondolj bele logikusan. Ha itt valóban nagy gebasz lesz akkor több lesz a munkanélküli és szegény ember, ezáltal többen mennek prostinak is ami azt eredményezi, hogy nagyobb konkurencia, nagyobb versengés. Egy kicsit biztos lemennek az árak de senki sem fog lakáson óránként 6ezerért veled dugni. Az igényesebb, drágább lányok megmaradnak az árukon, mert hozzájuk eddig is a pénzesebb pasik mentek, azok meg válság után sem fognak sajnálni 15-20-30 ezret vagy többet egy óráért, hisz megtehetik. Valószinőnek tartom, hogy az útmenti lányok többen lesznek de azok mindig is olcsóbbak voltak. Náluk eddig is lehetett 4 ezerért egy gyors dugást kérni szopással. Sok helyen +2 ezerért a gumit is lenyelik (költői túlzás)

Saját részről én még nem tapasztaltam nagy változást. Akihez járok annak kevesebb az ügyfele a virusos helyzet miatt de ugyanúgy 14ezret kér egy óráért mind eddig amiben benne van még mindig a zuhany, a szex, a masszás, a beszélgetés

2020. ápr. 3. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha belegondolsz,hogy most nem lehet bulizni,ezzel együtt ismerkedni sem,akkor nem lesz olcsóbb, sőt! Most akinek nincs állandó partnere, így leghamarabb és legegyszerűbben a prosti a legelérhetőbb.
2020. ápr. 3. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
Szeretned latni, milyen az, mikor te ehendoglesz, szamodra kedves norokonaid meg mar aruljak magukat? Olyan egy nagy valsag, te meg keselyu szeretnel lenni.
2020. ápr. 3. 12:48
 5/11 A kérdező kommentje:
De ha válság lesz akkor az embereknek kevesebb pénzük lesz így kevesebben is fognak rosszlányokhoz menni, így ha ők is azt akarják hogy pénzük legyen akkor mégis csak kénytelenek lesznek olcsóbbak lenni, nem?
2020. ápr. 3. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:
... mert a válság árcsökkenést szokott hozni, igaz?
2020. ápr. 3. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Most kuderul, hogy a közgazdászok mennek-e kurv.akhoz :)
2020. ápr. 3. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:

A 2-es írta a legjobban. Csökkenés maximum az útszélinél lesz, de akinek ahhoz van gyomra aki még tisztálkodni sem tud két kuncsaft között, annak egészségére.

A válság pedig azokat fogja sújtani a legjobban, akik eddig se nagyon fizették meg a prostikat, esetleg évente 1-2 alkalommal összespóroltak rá, de az igazi törzsközönség alig fog csökkenni ha vége a kijárási tilalomnak.

Az a legnagyobb baj, hogy sok ember összekeveri az elméleti keresletet a FIZETŐKÉPES kereslettel. Mindig utóbbi számít. Hiába álmodozik több ezer ember itt a gyakorin is arról, hogy egyszer megkaphat egy ilyen lányt ingyen vagy olcsóbban, nem fog összejönni.

Én is próbálkoztam már mindennel, ingyen lakhatást is kínáltam volna nekik Budapesten, ahonnan tudtak volna dolgozni. Ráadásul fiatal vagyok és perverzióim sincsenek.

Ennél nagyobb indikátora szerintem nincs annak, hogy ők is csak a tipikus magyar szokást űzik (panaszkodás), de mikor lehetőséget/megoldást/segítséget kínálsz nekik, akkor már nem kell.

2020. ápr. 3. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden terméknek, szolgáltatásnak ugyanaz mozgatja az árát: a kereslet-kínálat egyensúlya. Ha kevesebb vevő lesz akkor lejebb viszik az árat, ha több prosti akkor is lefele mozdulnak el az árak.

Ergo szerintem fognak lefele mozdulni az árak, de nem mindenkinél! Lesz aki még árat is emel, akinek az ügyfélköre megmaradt az tartja az árait, inkább az útszéli és aluljárós szegmensben mennek lefele az árak. Viszont - szerencsére - a válság nem fog sokáig tartani, vissza fog minden térni a régi kerékvágásba.

2020. ápr. 3. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy napjainkban 2020-ban mi számit szerinted drágának egy prostival kapcsolatban?
2020. ápr. 3. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!