Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit szólnátok hozzá?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thor88 kérdése:

Lányok mit szólnátok hozzá? Ha egy ismerősötök, kollegétok azt mondaná nektek, hogy rendszeresen rátok gondol maszturbálás közben?

Figyelt kérdés
Mi lenne a reakciótok? Felháborítónak tartanátok?Vagy jó érzés lenne?
2020. ápr. 3. 08:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem venném komolyan.
2020. ápr. 3. 08:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egészségére
2020. ápr. 3. 09:02
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Inkább jó érzés, legyezgetné a hiúságomat. :3

Nem háborodnék fel, én is általában helyes osztálytársakra, haverokra gondolok maszi közben, nem pedig hírességekre meg olyanokra.

L

2020. ápr. 3. 09:05
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Elvörösödnék, aztán azt mondanám oké. Nem tudnék mit kezdeni ezzel az információval... :)
2020. ápr. 3. 09:13
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Szerencsére nincs ilyen bunkó ismerősöm, aki ezt így a szemembe mondaná. Tegye ha akarja, de erről nem szoktunk beszélni. Tabu téma, mindenkinek a magánügye.
2020. ápr. 3. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit elpirulnék, és zavarba jönnék.
2020. ápr. 3. 09:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ezt így komoly arccal mondja akkor inkább kerülném a továbbiakban ha meg nem is közeli ismerős csak valami szinte idegen pl munkatárs akivel pár szót váltottunk csak eddig akkor egyáltalán nem örülnék neki inkább tartotta volna meg a titkát de ott helyben lehet a meglepődéstől csak zavarba lennék és nem tudnék érdemben reagálni amugy is erre mit lehet? Szerintem ne így akarj a kiszemeltel kezdeni ez nagyon egyén függő hogy hogy jól fogadja e.
2020. ápr. 3. 10:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egészségére, nem érdekelne
2020. ápr. 3. 10:19
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Volt mar ilyen, egy csaladi baratunk vallotta be (en ferjnel vagyok, o notlen). Amikor jon hozzank szoktam huzni az eszet :D 29/N
2020. ápr. 3. 10:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön be akkor fúj. Ha nekem is bejön akkor örülnék neki.
2020. ápr. 3. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!