Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt-e már veletek ilyen?
Hogy a nő akivel randiztatok vagy először láttátok meztelenül szex elött vagy bármi intim helyzetben de kiderült hogy extra push-up volt a melltartóban vagy bármi ilyen hazugság haslekötő fűző stb.
Mi lett a vége?
Push up melltartóval már találkoztam, elég gyakori, de ahogy az #1-es írja nem 2 db mellet kívántam meg.
Ha te ezt hazugságnak tartod akkor te meg tegyél krumplit a nadrágodba, csak ne hátulra tedd :D
Semmi köze nincs a szerelemhez a kérdésemnen
A nyers igazságot akarom tudni a kegyetlen nyers igazságot hogy milyen érzés volt átverve lenni vagy vágyat vesztve lenni esetleg elkeseredni vagy kiábrándulni az adott személyből. Esetleg egy hibás kapcsolat kezdls ahol emiatt lett vége mert nem ment a szex.
Anonim oldal legyünk nyersek
Nem vagyok férfi :D szimplán megihletett egyik kérdés itt. Privát üzenetekre nem válaszolok köszönöm :) és nem tömöm semmim nem nagyon vagyok bentámadható, ha kóstolgatnátok nem veszem fel nyugi :D
Koncentráljunk a kérdésre és legyetek legyetlen őszinték
Na ezek őszinte válaszok mentek ismét a zöldek
Én csak az igazat akarom tudni mást nem igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!