Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41 éves milfel lesz dolgom, mit hogy?
23éves vagyok és még nem voltam sosem milf csajjal
Most arra lennék kíváncsi mire számithatok majd ? Mik a tapasztalataitok akiknek már volt dolga milf csajjal
Milyen lesz vele a szex ?
Mit szabad ? Mit nem?
Csodalkozva olvasom, hogy azt szeretnem, ha jol szetkurnak.
Regen se toleraltam es ma sem.
A kotoszoveteim ugyanolyan rugalmasak, mint regen, se fajdalomra, se megalazasra nem vagyom.
Akikkel alkalmi szex volt, mind jo valasztas volt. Csupa szenvedelyes fiatal, nem mondtam, mi legyen, megis ugyanaz volt. Csokoloztunk, ruhastol, aztan anelkul birkoztunk. Dugtunk. Nem targykent kezeltek. Aki chatnel olyan, azt meghagyom masoknak.
De mindenki maskepp csinalja.
Milyen lesz vele a szex - ez rajtad is múlik barátom. Nem étterembe mész hanem közös főzésre.
Nem kell külön készülnöd, engedjétek el magatokat, csináljátok ami mindkettőtöknek jó.
A kor egy tulajdonság, nem az határozza meg ki milyen az ágyban, hanem hogy mennyire kívánják a partnerrel egymást és mennyire találják meg a közös hullámhoszt, mennyire erős a szimpátia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!