Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti akik nem szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti akik nem szerettek puncit nyalni, miért nem?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődök, mert szerintem fiúktól ez meglepő, de mégis hallok néha róla

19/L

2020. ápr. 1. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Melegeket kérdezed? 😂
2020. ápr. 1. 22:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Hetero kategóriában látom néha, hogy írják hogy undorító a punci nyalás és hogy ők aztán sosem fogják csinálni😅
2020. ápr. 1. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az én párom se csinálja pedig többször említettem hogy jól esne. Nem tudom a választ hogy miért nem szeretik sokan:/ de én nem tudnám elképzelni hogy meglegyen sz*pás nélkül. Nem bírnék olyan kapcsolatban lenni
2020. ápr. 1. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Én a fordítottjában voltam, elég huzamos ideig (fordítottját elvárta). Soha többé.
2020. ápr. 1. 22:55
 5/11 A kérdező kommentje:
El sem tudnék képzelni egy kapcsolatot kölcsönös orál nélkül
2020. ápr. 1. 23:04
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Hát én nem tudom, az milyen férfi aki a barátnőjét nem nyalja ki... 🤔🙄

Sőt esetleg azt elvárja, hogy a csaj le is szopja.

Szerintem ez undorító dolog.

És nem azért undorító csak, mert pl én szeretek nyalni, hanem mert ha szeretek valakit, akkor nem csak tőle várom el az órált, hanem viszonozni is jó érzés.

Egyébként nálam ez alap, így kezdődik minden szex. 👌

33/F

2020. ápr. 1. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
A páromat szeretem. Volt olyan nő akinek sem az íze sem az illata nem volt jó, hiaba volt ápolt, tiszta, egészséges. Azert szakítottam vele.
2020. ápr. 1. 23:57
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Hallottam már ilyet, de nem tudom megérteni..egyik legjobb dolog, az ilyet ki kell dobni aztán találni mást a helyére :D Szerintem igazán lehet szeretni. 19/F
2020. ápr. 2. 00:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is annál szebb látvány, ha egy nő széttet lábbal fekszik előtted, és az ápolt, gyönyörű puncija, az arcod előtt van.😳😳👅👌

F

2020. ápr. 2. 00:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekel. Az én párom se hajlandó kinyalni, de nem mondja meg, hogy miért. Már nagyon meguntam, hogy a létező összes módon csinálom neki a szàmmal ami eszembe jut, még a mellemmel is, de ő akkor se nyal ki amikor kérem. Sokszor leültem beszélni vele, hogy ez nekem nem jó így, és mondja már el, hogy miért nem csinálja. De hát annyit mond, hogy "jó" meg "oké". Aztán persze amikor megkérem, hogy ne a kezével csinálja hanem a szàjàval, akkor még én vagyok a szar, hogy megmerem erre kérni, és otthagy felizgulva orgazmus nélkül. Borotvàlom a puncim, nem vagyok büdös, szerintem nincs is rossz íze.

A szex se jó, nem igazán áll fel neki az óvszerben, amit megértek és nem izélek ezen, de ezt is nagyon csúnyán rám keni, hogy az én hibám. Az első alkalommal amikor csináltuk úgy leordibàlta a fejem, hogy majdnem elsírtam magam.

Őszintén már a szakítás hatàràn vagyok.

2020. máj. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!