Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ki szereti a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ki szereti a nagy pocakos, dagi pasikat?

Figyelt kérdés
Csak, hogy legyen elképzelés: 144kg vagyok, és 173cm magas. Ki az, akinek ez még bejön? Aki akar, írhat privátot is :)

2020. ápr. 1. 15:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én 193 magas vagyok és 105 kilo, 23 éves. Van egy kis pocakom de kövérnek nem mondanám magam.
2020. nov. 10. 08:33
 22/29 anonim ***** válasza:
30%
Amennyire vonzó annyira félelmetes is.. Bármikor meghalhat..
2020. nov. 11. 08:40
 23/29 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Te egyébként szereted ezt a testalkatot?

2020. nov. 11. 10:01
 24/29 anonim ***** válasza:
61%
Nekem tetszenek a nagyobb pasik. De az igazi pasik. Szakáll stb. Amúgy szerintem a legrosszabb helyen keresel. Facebookon van egy pár csoport ami kifejezetten mackós pasiknak jött létre és azoknak a csajoknak akik a mackós pasikat szeretik. Érdemesebb ott szétnézni
2021. jan. 7. 11:57
 25/29 anonim ***** válasza:
32%
Még elérhető vagy itt? :)
2021. jan. 7. 17:30
 26/29 A kérdező kommentje:

Igen, rendszeresen feljàrok ide:)

2021. jan. 7. 19:40
 27/29 anonim ***** válasza:
71%
én 193cm vagyok és 128 kg de elkezdtem diétázni többet mozogni nem akarok hú de vékony lenni de azért nagyon nem mindegy az egészség egy kicsit mackós testalkatom legyen aztán annyi. De tényleg nem baszogatás mert sokat kaptam annó én is hogy fogyjál le meg ilyenek és én is nagy ívben szartam rá de he nem is vékony az ember vagy full izom de azért az a pocakosság is amennyire lehet legyen egészséges tartományban mert egészség csak egy van
2021. jan. 7. 21:39
 28/29 anonim ***** válasza:
23%
a dagi brifkót, azt szeretik.
2021. jan. 7. 22:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Dehogy szeretik a csajok a dagadt palikat. :D A dagadt csajokat szeretik a palik, nézd meg mennyi túlsúlyos p*csát éltető poszt/FB-oldal van, ha egy nő elhízott bálna az senkit nem érdekel, szép, kívánatos, sőt bátor hogy felvállalja magát, na de ha egy pasi elhízott az már pfuhuhuj undorító. :D
2021. szept. 15. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!