Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexuális vágyaitok vannak, amiket nagyon meg szeretnétek csinálni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 17:11
12/33 anonim válasza:
A feleségemmel átélni egy cuckold estét.
13/33 anonim válasza:
Két csinos fiatal, kemény mellű, kemény fenekű, húsos puncijú csajszival egy egész éjszaka.
14/33 anonim válasza:
Vágyaim egyike hogy egy fiatal lánnyal legyek aki popsiba szeretné !!!
15/33 anonim válasza:
Nekem az egyik leg főbb vágyam az lenne ha két csaj, akiken nem lenne csak egy tornadressz, és agyon simogatni és puszuszilgani kezdenénk, finoman lágyan úgy ahogy azt kell. Még csak nem is azt mondom hogy utána le feküdnék velük, mert azt sajnos nem tehetem meg mert feleségem van, őt meg nem csalom meg!! De tudom hogy ez már csak álom és vágy marad!!!
16/33 anonim válasza:
Fiatal lánnyal szerepjaték !
Rossz kislány volt és elfenekelni büntibe pedig dugni!
17/33 anonim válasza:
Egy szenvedélyes és játékos hölgy, aki nem prűd. A továbbiaknak csak a fantázia szab határt. :)
44 F
18/33 anonim válasza:
30 vagy 40 fölötti nővel egy este ;)
20/F
Aki gondolja írjon ;)
19/33 anonim válasza:
3as 2 pasi és a feleségem de egyefene a huga is jöhetne:)
20/33 anonim válasza:
Hármas két férfival. Egyik a popsiban másik a punciban.
Másik pedig, egy nővel.
De ezek már maradnak fantáziaszinten.
Meg, legalább egyszer, egy minőségi szex egy férfival. Viszont szerintem ez is marad fantázia és vágy szintjén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!