Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, élveztek már a lábfejetekre/lábujjaitokra/talpatokra, ha igen, milyen gyakran fordul elő?
Figyelt kérdés
Ti szeretitek ezt? Szoktátok lábbal kényeztetni a párotokat?2020. márc. 30. 11:29
3/12 anonim válasza:
jujj még nem de már nagyon izgulok mikor történik meg nagyon várom
4/12 anonim válasza:
#3 igen könnyen átlátható gyenge troll hozzászólás, de szerintem még így is lesz 1-2 hülye aki privit ír :D
5/12 anonim válasza:
Igen, már többször is élvezték a láboamra
20/l
6/12 anonim válasza:
Irtózom a lábfétises pasiktól. Ha véletlenül rámenne hàt nem baj, de ha a pasi ezt élvezi az màr gàz.
8/12 anonim válasza:
Az első barátomnak úgy okoztam legelőször orgazmust, hogy hátulról átöleltem, és mezítláb végigsimítottam a boxerén, rögtön el is ment :D
De amúgy nem vált rendszeressé, és nem volt egy barátomnak sem ilyen fétise.
9/12 anonim válasza:
Barátommal néhányszor kipróbáltuk, hogy lábbal izgattuk egymást, de mindketten nagyon ügyetlenek voltunk és csak röhögés lett a vége. :D
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!