Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kizáró ok lehet, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok lehet, hogy nem szeretem, ha orálisan kényesztetnek?

Figyelt kérdés

Valahogy sosem szerettem, talán azért, mert az első alkalom elég szörnyen sikerült, a srác végig harapdált és napokig fájt utána. Viszont azóta majdnem 10 év eltelt és most se szeretem, senkitől sem esett még jól. Az exem könnyen elfogadta, mert ő nem is volt odáig érte, de nem tudom egyébként a pasiknak ez mennyire fontos. Azzal nincs bajom, ha nekem kell csinálni, csak kapni nem szeretem.

25/L

2020. márc. 29. 21:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem fontos neki az jo.Nekem nincs senkim korábban a voltf eleségem se rajongott érte nem is csunáltam neki ugy fölösleges hogy öt nem érdekli én meg vágyok rá.De volt egy olyan párom akit meg a korébbi párja sose kkényeztetett igy, na mikor rátaláltunk egymásra az nagyon szuper volt. MOST IS csak ilyen növel állnék szoba.
2020. márc. 29. 21:43
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
nálunk ez is része a "táncrendnek" de persze rögtön más a szitu az olyan esetben mint a Tied. Mindig alkalmazkodni kell a másik igényeihez,fontos a rugalmasság is. nem szereted ha nyalnak? oké! a párod sincs oda érte? tökéletes! abban az esetben viszont ahol a pali szereti ezt csinálni, azt javasolnám,a nő adjon esélyt a dolognak,legyen nyitottabb!
2020. márc. 29. 22:06
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Számomra fontos a kölcsönös orálszex. Nagyon izgatónak tartom, amikor én kényeztethetem páromat! Kettő olyan nővel volt dolgom, aki nem kedvelte a nyalást. Egyik a barátnőm volt, hat hónapig voltunk együtt. Kellemes volt a szex, de számomra hiányérzet alakult ki a nyalás kimaradása miatt. Nem ez miatt mentünk szét!

A másik eset kicsit különlegesebb volt. Nejemmel, akivel immár 15 éve élünk együtt, két év után kitaláltuk próbáljuk meg többesben is. Hármasban voltunk sráccal, és egy párral négyesben. Utóbbiakkal jött egy érdekes eset. Nem is lány, hanem partnere elmondta, a lány nincs oda a nyalásért, nem tud elélvezni. (ráadásul, többször elmondta...) Kellemesen összeismerkedtünk és még kellemesebben össze is bújtunk. Játszadoztunk, élvezkedtünk, mikor úgy alakult, én behasaltam lány combjai közé, nejem pedig melleit, nyakát, száját csókolta, simogatta. A sráca akkor is képes volt beszólni, ismét jelezni, nem tud így elmenni a lány. (tagadhatatlanul, idegesítően kishitű és izgulós alak volt) Pár perc és a lány hatalmas orgazmust élt át! Ez igen meglepte a pasiját, onnantól már csak maszatolt, és igen hallgatag lett.

Másnap a srác üzent, dobott egy e-mailt, hogy részükről ennyi volt. De itt nem ért véget a dolog. Két héttel később a lány felhívta nejemet, hogy találkozna vele, szívesen beszélgetne. Be is ültek egy teaházba, kettesben. Elmesélte, szakított a pasijával. Nem is voltak régóta együtt, csak 1-2 hónapja. Ő volt a harmadik partnere. Szeretne velünk hármasban találkozni, ha lenne kedvünk hozzá. Naná, hogy volt! ;-) 2,5 évig szinte együtt éltünk hármasban! Fél év után odaköltözött hozzánk a házunk szuterén lakásába. Környezetünkben mindenki úgy tudta, az albérlőnk, hiszen ezt a lakást előtte is kiadtuk. De valóságban ott csupán a holmiját tárolta, mintha ott laknak, de a mi lakásunkban éltünk ténylegesen.

Mai napig tartjuk a kapcsolatot. Kiköltözött Franciaországba, évente 1-2 alkalommal találkozunk személyesen. Nem talált magának senkit, aki megfelelne számra. Ez nagyon sajnálatos! Amikor találkozunk, mai napig összebújunk, élvezettel.

A nyalást természetesen hamar megkedvelte. De számtalan dolgot kipróbáltunk még. A fantáziátokra bízom.

48F

2020. márc. 29. 22:14
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Én simán megszeretettném...
2020. márc. 29. 22:22
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Hidd el, ha olyan fog egyszer kinyalni, aki szereti csinálni, és ügyes benne, akkor fogod szeretni! 👅😉👌

33/F

2020. márc. 29. 22:39
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
Adni és kapni egyformán jó a szexben. Mindazonáltal ez legyen a legnagyobb "hibád" ha minden más klappol akkor nem gond. Ha lesz olyan párod akiben tényleg 100%-ig megbízol és nem idióta módon közelíti a p...ncit még az is lehet idővel majd megszeretnéd ahogy oldódnak a komplexusaid. Ettől függetlenül még e nélkül is lehet teljes értékű a szexuális életed.
2020. márc. 29. 23:03
 17/20 anonim ***** válasza:
41%
Nyilván nem kizáró ok, de én azon lennék, hogy megszeresd!
2020. márc. 29. 23:15
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
Én se szeretem, de én mindig is úgy gondoltam, hogy ez ponthogy plusz pont a fiúknál.
2020. márc. 29. 23:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Eddig egyik partneremnek se volt gond, pedig volt már egy pár. Meglepődtek de elfogadták. Olyan volt aki mondjuk teszem azt 4-5 havonta megpróbálkozott vele, hagytam is neki (mert hát a szex egymásról szól, néha csinálsz olyag amihez nem sok kedved van de a másik élvezi) és ő ezzel így teljesen jól elvolt
2020. márc. 30. 00:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem kizárók, de én is imádok adni, lehet szép lassan de megpróbálom meg mutatni, hogy igazán jó lehet.

F

2020. márc. 30. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!