Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kölyökkorban hokiztatok a tanító nénitekre?
irodalom tanárnő, szoknyás típus, hazaértem és arra gondoltam hogy a forró spermámat a harisnyás combjára lövöm,
miután kiverte nekem. Isteni nő volt
Nekünk volt kettő fiatal tanárnőnk 7-8-ban. Egyik dögösebb volt, mint a másik. Ráadásul, nem is nagyon fogták vissza magukat. Cicanadrágban, amit manapság leggings-nek hívnak, járt az egyik. A másik nem egyszer igen rövid szoknyában. Utóbbi volt, hogy félig támaszkodva felült a tanári asztal szélére. Én pedig az első padban ülve álltam. ;-) Ez a szépséges vörös hajú rajzot is tanított. Haverommal, aki mellettem ült, nagyon szerettünk rajzolni. Szórakozásból képregényt is készítettünk. Egyik alkalommal, mikor a tanárnő így felült az asztalra, mindketten lerajzoltuk. :-D Megdicsért!
Grafikus - festőművész lettem! :-D
Naná, hogy masztiztam rá otthon az ágyamban álmodozva. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!