Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi izgathatott fel annyira, hogy ha rágondolok, még mindig jól esik?
Figyelt kérdés
Ballagáskor egy srác ment mögöttem, ahogy mentünk egyik kezünk az előttünk lévő ember vállán volt és nekem derékig érő hajam van. Mikor megfogta a vállam, akkor odébb hajtotta a hajam, és utána ilyen keményen erős fogással fogta meg a vállam, mintha támaszkodna rajta. Aztán mikor leültünk mellém került, és az ő irányában néztem valamit, és láttam, hogy szeme sarkából nézett.2020. márc. 29. 11:37
1/3 anonim válasza:
Talán a határozottabb srácok jönnek be neked!
2/3 anonim válasza:
Tetszik neked a srác, csak még nem tudatosítottad.
Vagy nagyon magányos vagy, és már ilyenekbe is mindent beleképzelsz...
3/3 anonim válasza:
Tombolnak a hormonok. Pont a srác felé néztél v.miert.... Kemény kell a lábad közé semmi más. Próbálj ismerkedni pasival, élvezni fogod a kemény együttlétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!