Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ilyen pasit találni Tinderen kívül?
Figyelt kérdés
Duci lány vagyok, 160 cm-hez 80 kg körül és azt tapasztalom, hogy szinte majdnem minden pasit csak az izgat, hogy milyen lehet egy ilyen husisabb lánnyal szexelni egy alkalommal vagy nálam 10-20 évvel idősebb (én 26 vagyok) pasik keresnek fiatalabb lányt a megunt feleségük helyett. Én azonban a korosztályombeliekkel szeretnék, azokkal, akik el tudnának képzelni komoly kapcsolatot velem a testalkatom dacára. Nem tetszenek sem a nagyon vékony, sem a nagyon pocakos fiúk, de normàl testalkaton belül széles a skála, ami bejön.2020. márc. 29. 07:35
11/22 anonim válasza:
Érdekes, hogy bár 80kg vagy, de a pasi ne legyen pocakos. Duci csajként normál alkatú pasit sokáig fogsz keresni.
12/22 anonim válasza:
Nekem nincs gondom a hususab nőkkel.
Tetszenek
33f
13/22 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy testepítőre vagy divatmagazinból kilépett modellfiúra vágyom. Ha egy kis hasa van, nyilván nem tragédia, de azért ne legyen görögdinnyeméretű. Persze nem tagadom, jobban tetszik, ha az sincs.
2020. márc. 29. 10:03
15/22 anonim válasza:
Jezusom, kerdezo a leheto legrosszabb helyen kerdezed :D itt ha egy deka felesleg van mar bottal se piszkalnanak meg :D nevetseges. Miert ne talalhatna part maganak? Sok pasi szereti a duvibb lanyokat. Miert kellene fogynia ha igy jol erzi magat? Kerdezo, barhol talalhatsz ahol egy vekony lany is... Akar munkahelyen akar osszejovetelnel, akar balokon barhol :) neten 99.999999% az embernek csak dugna, itt nincs ertelme :)
16/22 xKakashix válasza:
biztos, hogy fogsz találni olyan palit aki elfogad úgy ahogy vagy, de ne neten keresd.. itt ahogy előttem is írták az emberek 99%-a csak dugni akar.. persze lehet, hogy véletlen belefutsz egy olyan valakibe akinek pont be fogsz jönni, de kicsi rá az esély.. nekem is a molett testalkat jön be, de 160cm-hez a 80kg kicsit soknak hangzik.. ha elfogadod így magad ahogy vagy az teljesen jó, ez az első lépés egy komoly kapcsolat felé szerintem, ha magabiztos vagy :D másért sose akarj változni, mert mindenkinek úgy sem tudsz megfelelni, csak is magadért.. szóval próbálj élőben ismerkedni, persze tudom most elég nehéz, de egyszer csak vége lesz ennek a vírusos s*arságnak, addig meg ismerkedj online, sokat nem veszíthetsz vele... sok sikert
17/22 anonim válasza:
Lehetsz barmilyen ronda, talalsz pasit, ne aggodj. Sajnos ez forditva mar nem igaz. Egy atlagos pasival csak a banyaremek allnak szoba max. Egy jo no elerhetetlen alom, ennyire el vagytok szallva, lanyok.
18/22 A kérdező kommentje:
Nem számítottam rá, hogy ilyen privátáradatot kapok, tényleg csak ötleteket, tanácsokat vártam. Munkahelyen nem szívesen ismerkednék, nyilván az élőben való ismerkedés jobb, csak a jelenlegi helyzetben kivitelezhetetlen. Átlagosnak tartom magam és egy átlagos pasi nekem tökéletesen megfelelne, ha vannak olyan tulajdonságai, amivel megfog.
2020. márc. 29. 11:39
19/22 xKakashix válasza:
szerintem itt minden nő privát áradatot kap, aztán kiderül hogy a fele pali :D
20/22 anonim válasza:
Nem vagy átlagos.
Kövérként elvárod, hogy ne legyen a pasinak dinnyehasa, de lehetőleg felesleg sem - bár azt még nagylelkűen elnézed. Ugyanakkor azt kifogásolod, hogy te viszont nem kellesz elhízva a piacon.
U.i.: Jóízűen enni nem csak szétszakadásig lehet.
Ugyanolyan visszás ez, mikor kövér pasi panaszolja, hogy a szép lányok felszínesek, mert nem adnak neki esélyt, holott ő is felszínes, hiszen csak a szép lányokat vágyja, túlsúlyosná nem próbálkozik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!