Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves szűz fiú vagyok és most lett volna az első szex a 18 éves barátnőmmel de beleélveztem a gatyámba?
😂 csórikám
Ha nagyon szerelmes lennék beléd akkor bóknak venném, ha kevésbé vagy egy kaland lennél akkor már tuti tudná az összes barátnőm és rajtad nevetnénk #legközelebbmaradjotthon. Sorry not sorry 🤷♀️
Most ezt csak azért írtam le mert kérdezted de egyébként nem akarlak bántani és hiába kellemetlen, ettől nem dől össze a világ.
Én is jártam így pasival.
Imádtam 😋
Szuz fiuval szemben ki tamaszt magas elvarasokat, mikor a csajok meg el se elveznek.
Ez termeszetes. Ha egyebkent nem szenvedsz korai magomlesben, akkor nemcsak ertheto, meg aranyos is.
Egyszer jártam így egy sráccal, mondjuk ő nem volt szűz
Én sem, de elég tapasztalatlan voltam, először nem is értettem hogy mi van, csak mondta h nem fog menni a dolog meg ilyenek, én meg néztem hogy mivan?
Aztán elmesélte hogy hát ő elment én meg nem is tudtam hogy ilyen van, de azt mondta hogy azért volt mert nagyon kívánt meg ilyenek, így igazából jól esett vagy hát bóknak vettem vagy mi
Mondjuk miután csúnyán dobott utána elmeséltem egy két barátnőmnek és jót röhögtünk rajta
Mondjuk ez csúnya dolog volt tőlem, de megérdemelte
Nincs baj ezzel, hidd el nagyon sok emberrel előfordul.
Ez azért van, mert még senki se csinálta neked és ez új számodra.
Aki itt nevet rajtad azokkal ne foglalkozz.
Igazából, ha ez megtörténik, megtörölgeted és utána folytathatják tovább. :) Legalább tovább fogod bírni, ha már előtte elmentél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!