Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azok lehetnek sikeresek az ellenkező nemnél akik fiatal koruk óta szexelnek?
Figyelt kérdés
Tehát ha valaki nem 14-17 évesen kezdi, akkor sosem lesz sikeres a lányoknál/fiúknál?
Én eléggé zárkózott voltam, meg vagyok is, de sosem volt még barátnőm és már nem 16 éves vagyok.
2020. márc. 28. 19:27
1/3 anonim válasza:
valószínű hogy a tizenévesként frusztrált az idősebbként is az marad sőt fokozódik. Próbáld meg értékelni az élet apró örömeit.
2/3 anonim válasza:
Ennek nincs köze hozzá, hogy elkezdett e szexelni 14 évesen
3/3 anonim válasza:
19 évesen "veszítettem" el, 21 évesen már gruppenekben volt szerencsém részt venni, nem mondom meg hány partnerem volt.
Nem attól függ hány évesen kezded, hanem férfiként attól hogy mikor győződ le a gátlásaidat és tanulsz meg a nők nyelvén érteni, s leszel Férfi (emberileg). Nőként meg attól, hogy mikorra győzöd le a félelmeid és nyílsz ki a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!