Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ilyen testalkatról mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ilyen testalkatról mi a véleményetek? Szexuálisan vonzó?

Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 16:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Most csak annyit mondok hogy nem vonzó, de 5 év múlva már kifejezetten taszító lesz. 22-24 éves lehet a lány, 30 felett minden lógni fog rajta (sajnos).
2020. márc. 28. 16:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem! Valaki a fogcsiszolótól valaki a késcsikorgatástól na engem meg ettől ráz ki a hideg! Amint meglátom rögtön eszemve jut amit egyszer láttam, miután felvágták az embert az a rengő fehéres, sárgás zsírréteg!
2020. márc. 28. 16:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen bejön. Jól meghúznám aztán a végén ráverném a melleire 😍

F/29

2020. márc. 28. 16:47
 14/24 Noren1989 ***** válasza:

Nekem ettől nincs merevedésem...sőt.

Az, hogy egészséges-e, vagy sem, az szàmomra nem mérvadó. Csak egyszerűen kövér. Nekem ez pedig nem jön be.

2020. márc. 28. 16:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik.

Aki ennyire elhízik alapból nem szép. Hàj mindenhol. Ha most nem lóg a melle 3 év múlva fog...

30f

2020. márc. 28. 17:18
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

Határozottan NEM.

Mert csúnya. És kész. Amúgy sem szeretem a sötét hajú embereket.

De ez még kövér is. És az ilyen nők általában beképzeltek, de a legrosszabb, hogy próbálnak dominánsak lenni. Ami számomra nevetséges.

Kövér, egészségtelen, megáll a szíve nemsokára.

Szar minőségű élete lesz, kevés aktivitással.

Elég indok?

2020. márc. 28. 17:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit már sok,de kiváncsiságbol nem hagynám ki.
2020. márc. 28. 17:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Én a csinos, szép lányokat szeretem, ahogy kell, azonban van bennem egy kis rejtett fétis, hogy a nem kórosan elhízott, csak simán kövér csajok is bejönnek, főleg akiknek ilyen nagy hasuk van, nem tudom miért, de nagyon izgatnak. Pl a második linken is aki van, ő szinte még izgat is, csak a combja nagyon vastag, csúnya a bőre. Igazából sosem járnék ilyen nagydarab nővel, alapvetően még taszítanak is, csak néha olyan kedvem van, hogy felizgatnak. Egyszer kipróbálnám ilyen nagyhasú, kövér csajjal, de ennyi, semmi több. 23f
2020. márc. 28. 18:19
 19/24 A kérdező kommentje:
A két képen ugyanaz a lány szerepel, Sirokai Diána plus size modell.
2020. márc. 28. 18:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem vonzó számomra.
2020. márc. 28. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!