Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ilyen testalkatról mi a véleményetek? Szexuálisan vonzó?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 16:18
11/24 anonim válasza:
Most csak annyit mondok hogy nem vonzó, de 5 év múlva már kifejezetten taszító lesz. 22-24 éves lehet a lány, 30 felett minden lógni fog rajta (sajnos).
12/24 anonim válasza:
Nem! Valaki a fogcsiszolótól valaki a késcsikorgatástól na engem meg ettől ráz ki a hideg! Amint meglátom rögtön eszemve jut amit egyszer láttam, miután felvágták az embert az a rengő fehéres, sárgás zsírréteg!
13/24 anonim válasza:
Igen bejön. Jól meghúznám aztán a végén ráverném a melleire 😍
F/29
14/24 Noren1989 válasza:
Nekem ettől nincs merevedésem...sőt.
Az, hogy egészséges-e, vagy sem, az szàmomra nem mérvadó. Csak egyszerűen kövér. Nekem ez pedig nem jön be.
15/24 anonim válasza:
Nem tetszik.
Aki ennyire elhízik alapból nem szép. Hàj mindenhol. Ha most nem lóg a melle 3 év múlva fog...
30f
16/24 anonim válasza:
Határozottan NEM.
Mert csúnya. És kész. Amúgy sem szeretem a sötét hajú embereket.
De ez még kövér is. És az ilyen nők általában beképzeltek, de a legrosszabb, hogy próbálnak dominánsak lenni. Ami számomra nevetséges.
Kövér, egészségtelen, megáll a szíve nemsokára.
Szar minőségű élete lesz, kevés aktivitással.
Elég indok?
17/24 anonim válasza:
Kicsit már sok,de kiváncsiságbol nem hagynám ki.
18/24 anonim válasza:
Én a csinos, szép lányokat szeretem, ahogy kell, azonban van bennem egy kis rejtett fétis, hogy a nem kórosan elhízott, csak simán kövér csajok is bejönnek, főleg akiknek ilyen nagy hasuk van, nem tudom miért, de nagyon izgatnak. Pl a második linken is aki van, ő szinte még izgat is, csak a combja nagyon vastag, csúnya a bőre. Igazából sosem járnék ilyen nagydarab nővel, alapvetően még taszítanak is, csak néha olyan kedvem van, hogy felizgatnak. Egyszer kipróbálnám ilyen nagyhasú, kövér csajjal, de ennyi, semmi több. 23f
19/24 A kérdező kommentje:
A két képen ugyanaz a lány szerepel, Sirokai Diána plus size modell.
2020. márc. 28. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!