Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért vesztek fehér ruha alá fekete fehérneműt?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 11:29
3/11 anonim válasza:
Én sem, igénytelennek tartom ezt.
4/11 anonim válasza:
Soha nem hordom így.
A napi kutyasétáltatás alatt magamra rángatott ruha nem számít(úgy sincs senki az utcán)
19/l
5/11 anonim válasza:
Nem veszek. Igénytelenség szerintem.
6/11 anonim válasza:
Én sem veszek. Épp ezért nincs is fekete melltartóm, csak fehér és testszínű.
7/11 anonim válasza:
Már elnézést, de ez számomra mindig azt jelenti, hogy az illető nem akar az elvárások miatt qrvásan öltözködni, de azért mégis akarja azt a hatást, amit az adna.
8/11 anonim válasza:
A feketen nem latszik, ha koszos??
( Feher cuccom nincs, es surun mosok.)
9/11 anonim válasza:
Mert aki ezt teszi az igénytelen és/vagy nincs stílusérzéke.
10/11 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy előttem illegett-billegett egy fehér ruhás nő, miközben nagyon látszódott a feketesége. Durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!