Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy ért véget a többedik esély megadása a szexben egy pasinak?
Ha nem müködött elsöre és másodjára sem a szex, végül megérte több esélyt adni, vagy nem?
Irjátok meg az élményeiteket, hogy mennyire érte meg vagy nem érte meg a dolog
Miért nem működött?
Nem állt fel a pasinak? Vagy nem nedvesedett be a nő? Vagy megzavartak? Vagy mi volt a gond?
Nekem férfiként akkor megy a szex ha van egy bizalmas kapcsolódás a partnerrel. Egyszerűen nem vagyok az egyéjszakás tipus. Mire ezt felismertem, volt 1-2 ilyen esetem. Ahol a lány adott második esélyt vagy csak kicsit türelmes volt, és beindult a dolog, mindig nagyon élvezték. Szerintem pont azért mert nekem nem elég annyi hogy ott egy csaj oszt megdugom, hanem mélyebb osszehangolodas kell, jobban tudok utana kapcsolódni a partnerhez.
24/F
Ez attól függ milyen a viszony, mennyire vannak benne érzelmek. Ha nincs és szinte csak alkalmi jellegű, akkor 2. esély sincs. Ha van érzelmi kötődés akkor meg egyénfüggő - az érzelmek szintjétől függ - hogy hány esély van és mikor lesz elég.
Ha potencia problémáid vannak akkor próbálkozz potencianövelőkkel. Az időszakos alkalmazásuk tud segíteni, hogy a stresszt, a teljesítménykényszerből fakadó görcsöt (ami önmagában libidócsökkentő) oldja és az első nehéz időszakon átlendítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!