Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok arcra vagy szájba szeretitek jobban, ha elélvez a férfi?
Figyelt kérdés
2020. márc. 27. 09:14
11/18 anonim válasza:
Szembe (csíp), hajra (meg kell mosni) ne menjen ez alapszabály. Szájba praktikusabb, de kultúrember megkérdezi előtte "hova mehet".
14/18 anonim válasza:
Nekem az arcom és a hajam offos, ezen kívül bárhová mehet a szerelmem.
15/18 anonim válasza:
A hajat megértem az arcot nem, az én női partnereimnél csak a haj volt a tabu, persze az igaz, a kényelem miatt ők is szájba szerették legjobban.
16/18 anonim válasza:
Én meg soha nem kérdeztem meg hova kérik, oda kapták ahová éppen akartam, soha nem volt panasz...
Egyetlen egyszer,... mert egy cdajnak az sok volt mikor az arcára mentem, lenyaltam aztán a szájába csulaztam az egészet... hányt, kiakadt, felpofozott, és többet nem láttam.
17/18 anonim válasza:
Hajba esuembe nem jutna. Direkt arcra sem. Én id jobban szeretem szájba végezni . Álltalában szép tisztán kapom vissza. Cicire szeretem ha a méret elég nagy
18/18 anonim válasza:
Feleségemnek a szájába szerettem legjobban, de az évek alatt valahogy megundorodott tőle, szájba élvezés után egész nap köhög, mert azt érzi, hogy: "a torkomon ragadt"... ìgy aztán bánatomra, de megeggyezéses alapon jelzek mikor jön, és az arcára megy, ahol végignézem ahogy, érzékien szétkeni, ha sok, akkor a nyakát és a cicijét is telemaszírozza vele, utána levezetésnek szop még egy kicsit, aztán mehet zuhanyozni., kivéve ha nagyon kanos vagyok, mert akkor rádöntöm az ágyra és még megdolgozom hátulról keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!