Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ezt eröltetni?
A pasinak elöször alig állt fel, akkor is rövid idöre, azt mondtam, hogy rendben, elsö alkalom, utána akart már másnap találkozni, amibe végül belementem.
Engem kezdett izgatni orálisan, jó ideig, aminek semmi hatása nem volt rá, végül kézzel kellett izgatni, és ö is magát, hogy valamennyire felálljon.
Végül betette es par masodperc alatt orgazmust tettetett.
Ma is repetát akar
Nekem is vannak érzéseim, nem akarom kisérletezzenek rajtam
Ez így nagyon gáz, szerintem ne erőltesd tovább.
29N
Van értelme folytatni, de nem így. Lehet, hogy izgul és nagyon meg akar felelni, ez okozza a merevedési problémát. Legközelebb teremts nyugtató hangulatot (zene, gyertya, félhomály) és igyatok egy egy üveg bort szex előtt.
Az normális, hogy nem lesz merevedése attól, hogy téged bütyköl.
Hát ez attól függ... mennyi ideig akarsz még próbálkozni vele, neked mennyi türelmed van hozzá.
Lehet túlstresszeli a dolgot (erősen libidócsökkentő), viszont ha téged nem juttat a csúcsra, nem figyel rád, csak annyi a "produkciója" hogy kicsit nyal, felállítja fél percre és eldurran akkor tényleg nincs semmi értelme.
Nem tudom milyen a kapcsolatotok, mennyire ismeritek egymást, de ha nem áll közel hozzád akkor nem szenvednék a sz...r szexért, inkább keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!