Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még 17-20 éves szűz lányok, vagy már csak a legendákban?
#18 Valóban nem mondtad, hogy gyakori eset lenne a lerészegedés a te életedben csupán azt feltételezték, hogy nem egy egyszerű esettel akarsz példázódni. Úgy tűnik rosszul gondoltam.
Bevallom soha nem értettem, hogy honnan jön ez a sztereotípia a szőke nőkkel kapcsolatban.
A szőke hajadat és azt az egyszeri lerészegedést leszámítva lehet bármi más oka amiért félrekategórizálnak téged?
Jó, én egyszer naivan azt hittem, hogy ilyen helyeken visszafogottabbak. Nem kell röhögni, rájöttem, hogy baromság.
#22 A naivitást már inkább kinézem egy szűz lánytól :)
Bár gondolom azért saját magadtól termelték be annyi alkoholt amitől fejreálltál.
Biztos...
Nem azért voltam naiv, mert szűz lány lettem volna (???), és nem, nem voltam bebaszva.
Ezer bocsánat, hogy tizenéves fiúként volt egy elképzelésem, ami éppenséggel nem igaz........
Ugyan mit kötekedsz? Töröltesd a válaszomat, ha szerinted ennyire nem ideillő.
Esetleg sért téged, hogy én mit tapasztaltam az iskolai 17-20 éves lányismerőseimmel kapcsolatban?
Érint téged a téma? Akarsz róla beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!