Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek a kis mellre (A kosár) is izgató élvezni?
Figyelt kérdés
Van egy exem, aki mindig a mellemre akart élvezni, akármit csináltunk. Vagyis max kivertem neki, meg leszoptam, mert nem szexeltünk. Szóval nekem ebben az volt a furcsa, hogy kicsi a mellem, A kosaras. Pasik nektek izgató a mellreélvezés, még ilyen kicsi mell mellett is?
Azért kérdezem, mert nem nagyon van tapasztalatom a dologban, csak ezzel az egy pasival kerültünk ilyen helyzetbe.
2020. márc. 26. 13:10
1/13 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik. Nekem speciel a kicsi formás jön be.
2/13 anonim válasza:
Nincs más jó arra is, de én a nagy ciciket kedvelem
3/13 anonim válasza:
Nekem személy szerint sokkal jobban bejönnek a kicsi mellek.
4/13 anonim válasza:
Igen nagyon izgató tud lenni a kis mell is, főleg nekem mert én azt szeretem.
5/13 anonim válasza:
Én nem szeretek ráélvezni a lányra. Viszont a ciciket nagyon szeretem szopogatni, akár kicsi akár nagy.
Mindkét mellméretnek megvan a saját varázsa. Nincs jobb vagy rosszabb.
6/13 anonim válasza:
Nekem is csak a picicici jön be!
8/13 anonim válasza:
Nekem a kisebbek jobban tetszenek, szóval igen :)
9/13 anonim válasza:
Én személy szerint a kicsi, vagy maximum 75B ciciket szeretem. F
10/13 anonim válasza:
Ha valakinek ez tetszik, akkor szeretne ráélvezni, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!