Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? (l)
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 4éve együtt a párommal. Sosem volt más pasi az életemben, csak ő. Még mindig nagyon szeretem, kötődök hozzá. Viszont megismertem egy pasit, aki igazából kedves és gyengéd velem... Nem akarom megcsalni a barátom, de viszont nagyon vonzó az a másik csávó, de vele semmi komoly nem lehetne úgysem... Egyikőjüket sem akarom veszíteni, de hazudni sem a barátomnak... Ti mit tennétek a helyemben?2020. márc. 25. 20:38
1/5 anonim válasza:
Vesd fel a nyitott kapcsolat témát, hátha...
2/5 anonim válasza:
Ha már ennyire kívánod a másik pasit is, akkor elóbb utóbb úgyis megcsalod a párodat is.
Voltam olyan helyzetben mint te, és sajnos a sóvárgás, kiváncsiság győzőtt.
De nem bántam meg.
L
3/5 anonim válasza:
Igazából saját magadnak meg is válaszoltad a kérdést.
Tetszik a másik, de vele úgy is csak szex lenne, megcsalni nem akarod a jelenlegit.
Ezzel együtt elmondom mit gondolok...
Téged nem is leginkább az a másik vonz, hanem a kíváncsiság, hogy milyen 1 másikal együtt lenni.
Azt neked kell el dönteni, hogy mennyire éri meg az esetleges, félre toszás, illetve mennyire szereted a párod.
Én mindenképpen azt tanácsolom neked, hogy mérlegelj magadban.
Érvek, és ellen érvek.
Semmilyen nyitott kapcsolatot ne hozz fel a barátodnak, mert normális férfi azonnal kidob!
33/F
5/5 anonim válasza:
Nagyon divatos mostanság a hármasozás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!