Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha roma vagyok, és ez miadt nem akarnak velem a lányok ismerkedni?
Rohadtúl nem baj ha roma vagy mert bör szín és a szármatás nem számit kivéve ha egy alpári
Dik tástvér van kis apród nem add a rákos automata diikkk
Ez csak viccböl írtam nem vagyok raszista.
Őszinte leszek. Mint EMBER, nincs egy roma sráccal bajom.
De kapcsolatba több okból se mennék bele. Először is nem tetszik a külsejük. De egyébként sem az arab, sem a már fekete beütésű pasik nem jönnek be. Ez ízlés kérdése.
A másik, hogy van egy kultúrája, még a legjobban beolvadt, legkonszolidáltabb romáknak is. A hatalmas család, a nők alsóbbrendűsége, a hangos, "páváskodós" viselkedés, a nagyon durva obszcén beszéd, és még sorolhatnám. Persze, ez nem vonatkozik minden romára, még mielőtt megkapnám hogy rasszista vagyok, de nem láttam még olyan romát akire egyik se lett volna igaz.
És elég sokkal találkoztam, akiket mégegyszer mondom, mint ember, mint haver/barát kedveltem, de nem mennék bele kapcsolatba velük. Nem csak a romával, habem bármilyen más nemzetiséggel/kisebbséggel kapcsolatban igaz, hogy két kultúra keveredése nem jó, mert a különbségek áthidalhatatlanok.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!