Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy srác 23évesen még szűz?
Figyelt kérdés
2020. márc. 24. 12:27
11/19 anonim válasza:
Normális, de... ha picsogsz és sajnáltatod magad az nem normális. Próbálkozz-próbálkozz-próbálkozz, a nők maguktól nem rohannak le. Ha 100 elküld akkor a 101.-nél is. Egyszerűen, normálisan, természetesen, ne egyből megd...ni akard, kommunikáció, másik megismerése és előbb-utóbb célhoz lehet érni :) Még az is lehet megszereted a lányt, úgy meg még jobb a szex (sőt úgy a legjobb).
12/19 anonim válasza:
Nem lesz könnyű...Én 22 és fél voltam amikor elvesztettem 5 évig tartott a kapcsolat azóta sem volt barátnő 30 évesen elkezdtem prostikhoz járni most 45 vagyok.
13/19 A kérdező kommentje:
Az már nekem is megfordúlt a fejemben hogy elmegyek egy prostihoz.
2020. márc. 24. 14:43
16/19 anonim válasza:
Természetesen normális. A lelki alkatod olyan, hogy zárkózott vagy és nehezen nyílsz meg. Hiányzik a kapcsolatod más emberekkel. Érdemes ott kezdeni, hogy megtanulj kommunikálni. Ehhez olyan közösséget kell találni, ahol jól érzed magad. Pl. tanulni és ott tudsz ismerkedni és nyitottabbá leszel képes válni.
18/19 anonim válasza:
23 évesen én is szűz voltam. 250évesen voltam először nővel. 40 vagyok és házas ember.
19/19 anonim válasza:
"250évesen voltam először nővel."
Íme a hosszú élet titka. 250 évet szüzen leélni már önmagában is qrva hosszú, de hát még milyen hosszúnak érzi az ember nő nélkül... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!