Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti kipróbálnátok? 45/N
Csináltam már ilyet. Elmentem a szájába, lenyelte, aztán finoman csinálta tovább. Jó volt, nem lankadtam le. Csak figyelni kell hogy közvetlenül elélvezés után ne erősen csináld.
Punciba is csináltam, 2x élveztem bele úfy hogy nem vettem ki.
30F
Igen. :)
Kicsit kellemetlen lenne, de pont ezt imádnám benne. :$ Egyébként ez akkor a legjobb, ha az első orgazmusát elrontod, azaz amikor elélvez, elengeded a farkát, így nem elégül ki. Ez nem egy kellemes érzés, nem mindenki szereti, de ezután könnyebb tovább verni a farkát, hisz kanos marad a pasi.
20/F
Több verzió is van.
Az egyik amikor finoman, úgy folytatod az izgatást, hogy az kellemes a pasinak, ez esetben levezetésnek, vagy egy új menetnek a kezdete lehet.
A másik amikor kimondottan keményen folytatod, ezzel túlingerelve a páciens farkát, ez az orgazmus utáni "tortúra" vagy nem is tudom mi a jobb fordítás.
Az első eléggé általános, a második már a BDSM - femdom kategóriába megy át :)
Mindkettőt kipróbálnám, illetve már próbáltam is, megvan mindkettőnek a varázsa :))
49F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!