Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran gondoltok a szexre? Dugtok párnát?
Figyelt kérdés
Amikor láttok egy jó nőt? Vagy ha egyedül vagytok akkor is? Milyen gyakran masztiztok? Milyen gyakran igénylitek a szexet? Tényleg van olyan aki párnát dug, dörzsöli?2020. márc. 23. 23:42
1/6 anonim válasza:
Én már próbáltam. Extra jó tud lenni.
2/6 anonim válasza:
inkább megpróbálom a jó nőt felszedni
3/6 anonim válasza:
Szoktam dugni párnát, gyakran. De adok egy tuti tippet. Fúrj ki egy kosárlabdát pár mm-el szűkebbre, mint amilyen vastag a farkad, síkosítózd be és mehet a szex. Olyan, mint a hüvely. Isteni, majd meglâtod, csak légy kreatív! Csak a makkod dugd be, finomakat dugj így rajta, aztán hirtelen tövig csusszanj. Olyat élvezel a végén, hogy beszarx.
4/6 anonim válasza:
Vegyél inkább egy műpuncit, azaz maszturbátort.
Satisfyer Men van nekem, és nagyon bevált. Nejemmel vettük együtt, amikor új dildo miatt voltunk szexshopban. Együtt és egyedül is élvezetes játékszer!
(vízbázisú síkosítót használj)
De valóban, a legjobb egy igazi partner! (ízlés szerint)
5/6 anonim válasza:
Mostanában elég sokat. Remélem nem baj, hogy én is válaszoltam;)
L
6/6 anonim válasza:
5-ös hölgy!
Nem baj,sőt...
Azért van párod,gondolom!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!