Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik testvérek közötti sexuális kapcsolat?
Mostanában rengeteg film/sorozatban felmerül a különnemű testvérek közötti szerelem/szexuális kapcsolat témája, poén vagy helyzetkomikumként, nem feltétlen a Trónok harcára szűkítve a témát.
Személy szerint el sem tudnék képzelni hasonlót, pedig meg vagyok áldva lánytestvérkkel.
Kíváncsiságból csak utána néztem a dolognak és ha jól értettem (nem vagyok profi angolos) áll. egy 2015-ös felmérés szerint a megkérdezett különnemű tini testvérpárok 45%-a létesített már a testvérével legalább! egyszer szexuális kapcsolatot.
Én ezt a számot úgy is sokallom!
Van valakinek valami tapasztalta ez ügyben?
Szerintem itt legtöbbeknek maximum saját tapasztalata van abból pedig statisztikát nem lehet csinálni, hogy mennyire gyakori. De szerintem is túl sok ez a 45% legalábbis nagyon remélem.
Nem tudom statisztikailag hány nőnek van fiú testvére de tegyük fel a felének, akkor kb 5 nőből egyet megdugott a testvére, azért ez nagyon szar.
Viszont ha világviszonylatban nézzük és kínában meg indiában van a legtöbb ember és ott azért sok elvetemült ember is van (főleg indiában) akkor lehet, hogy ők viszik fel ennyire a statisztikát.
"2015-ös felmérés szerint a megkérdezett különnemű tini testvérpárok 45%-a létesített már a testvérével legalább! egyszer szexuális kapcsolatot."
ööö... hol van ez a felmérés?
Hát ha szexuális kapcsolatnak veszik azt, ha láttad meztelenül, akkor biztos igaz ez az arány.
De alapból ez biológiai veszélyek miatt természetellenes. És a kevesebbje csinálhat ilyet. Talán 1-2% az is olyan közegben ahol nincs erősen értékátadás. Pl bizonyos kisebbségek. Vagy nagy a szexuális frusztráció, mint a japánoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!